Kownacki vs Arreola Full Fight: August 3, 2019 – PBC on FOX

Premiered Oct 15, 2019

Ngôi sao Ba Lan bất bại và người bản địa Brooklyn Adam Kownacki (20-0, 15 KO) đã có một quyết định nhất trí với Chris “The Nightmare” Arreola (38-6-1, 33 KOs) trong một trận cãi nhau trước người hâm mộ quê nhà. sự kiện chính của FOX PBC Fight Night trên FOX Deportes tối thứ bảy từ Trung tâm Barclays, nhà của BROOKLYN BOXING ™.

Kownacki và Arreola đã lập kỷ lục hạng nặng CompuBox khi kết hợp hạ cánh và ném đấm trong một trận đấu hạng nặng. Họ đã hạ được 667 cú đấm kết hợp, vượt qua kỷ lục 650 trước đó, trong khi ném 2.172 cú đấm, vượt xa mốc 1.730 trước đó.

“Chris là một chiến binh người Aztec,” Kownacki nói. “Anh ấy là một chiến binh tuyệt vời mà tôi biết đó sẽ là một cuộc chiến khó khăn và tôi đã chuẩn bị cho nó.” Các số CompuBox chứng minh rằng đó là một cuộc chiến tuyệt vời.

“Adam không ngừng nghỉ,” Arreola nói. “Anh ấy cứ tiếp tục đi vào. Tôi biết tôi đã nhận được anh ấy, và anh ấy đã nhận được nó cùng với tôi.”

Unbeaten Polish star and Brooklyn native Adam Kownacki (20-0, 15 KOs) earned a unanimous decision over Chris “The Nightmare” Arreola (38-6-1, 33 KOs) in an all-action brawl in front of his hometown fans that headlined FOX PBC Fight Night main event and on FOX Deportes Saturday night from Barclays Center, the home of BROOKLYN BOXING™.

Kownacki and Arreola set the CompuBox heavyweight record for combined punches landed and thrown in a heavyweight fight. They landed a combined 667 punches, besting the previous record of 650, while throwing 2,172 punches, far surpassing the previous mark of 1,730.

“Chris is an Aztec warrior,” said Kownacki. “He’s a great fighter. I knew it would be a tough fight and I prepared for it. The CompuBox numbers prove it was a great fight.”

“Adam is relentless,” said Arreola. “He just keeps coming. I know I got him with some good punches and he got me with some good ones. I was more than ready to go all 12, but Adam came in and won the fight.”